Transformeer jouw data naar waardevolle inzichten

Wij helpen bedrijven bij het inrichten van hun informatie voorziening om data gedreven bedrijfsvoering te realiseren. Quantile is gespecialiseerd in het ontsluiten van data, opzetten van business intelligence producten en het uitdenken van data strategieën.

Het Quantile team
Deze klanten gingen jou voor

Hier lopen onze klanten tegen aan

Aan de basis van een data gedreven organisatie staat een betrouwbare data voorziening. Heb je dit niet? Dan zul je volgende uitdagingen wellicht herkennen.

Data silo's

De data staat verspreid in verschillende systemen. Daardoor gaat er veel tijd verloren aan het handmatig delen van exports en bestanden.

Onbetrouwbare data

Problemen met ontbrekende of foutieve data in dashboards en rapportages komen regelmatig voor in de organisatie en er is geen inzicht in de oorzaak.

Langzame inzichten

Het uitvoeren van ad hoc analyses gaat langzaam omdat analisten veel tijd kwijt zijn aan het verzamelen, opschonen en koppelen van data.

"Wij geloven dat de bovenstaande uitdagingen een gevolg zijn van een ontbrekende infrastructuur. Daarom helpt Quantile organisaties met de opzet van een data infrastructuur. We focussen ons op het opstellen van een data strategie, alle gegevens van het bedrijf op één centrale plek op te slaan in het data warehouse en te helpen met bronoverstijgende inzichten."
- Quantile

Een data warehouse architectuur voor de toekomst

Een visualizatie van de data structuur

Waarom kiezen klanten voor Quantile?

Kwaliteit

Visueel en inhoudelijk leveren wij betrouwbare oplossingen van de hoogste kwaliteit en hoef je als klant je geen zorgen te maken of deze systemen blijven werken.

Create Your Account - Dataplus X Webflow Template

Expertise

Onze data experts zijn zowel technisch als communicatief vaardig. Zo zorgen wij ervoor dat we juiste vertaalslagen kunnen maken tussen jouw organisatie en de techniek.

Version 1.0 Launched - Dataplus X Webflow Template

Innovatie

Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken. Zo weten we welke tools we moeten inzetten om jouw data uitdagingen op de beste manier op te lossen.

Geïnspireerd? Get in touch met Paulo!

paulo.rijnberg@quantile.nl
+31 6 23 20 56 52